Hikvision a anuntat achizitia Pyronix

0
1799

Hikvision, unul dintre liderii mondiali in producerea sistemelor de supraveghere video a anuntat ahizitia producatorului britanic de sisteme de antiefractie, Pyronix.

Fondatoarea Pyronix, Julie Kenny a declarat ca “aceasta achizitie reprezinta o oportunitate pentru compania Pyronix si intreaga regiune Rotherham. Investiile straine directe vor fi extrem de insemnate. Hikvision pregateste un plan maret pentru dezvoltarea companiei Pyronix si castigarea pietei internationale. In ultimii 15 ani, Hikvision a demonstrat tot ce se poate realiza in domeniu de supraveghere video. Pornind de la aceasta orientare, Pyronix poate realiza lucruri marete pe piata globala de securitate.”

Noul manager general al Pyronix, Jian Feng Zhi, a declarat urmatoarele:” Acest moment este extrem de important atat pentru Pyronix cat si pentru Hikvision, deoarece vor lucra impreuna. Hikvision intentioneaza sa investeasca in UK si mai ales in companiile producatoare autohtone. Suntem incantati sa anuntam sosirea celor de la Pyronix in grupul Hikvision si asteptam cu nerabdare cresterea bussines-ului prin introducerea produselor de antiefractie pe piata internationala.”

Hikvision planuieste aplicarea expertizei si know-how-ul Pyronix din sistemele de antiefractie in piata de supraveghere video. Rezultatul va marca viitorul sistemelor de supraveghere video.

 

Sursa: www.hikvision.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 + 6 =