Hands-on: Commax DRC-4L si CDV-43K

0
1895

Commax, unul dintre liderii mondiali de interfonie si videointerfonie a lansat un kit excelent din punctul de vedere al raportului pret calitate. Este vorba de postul de exterior DRC-4L si monitorul CDV-43K. Daca intentionati sa achizitionati un astfel de pachet iata ce veti primi:

package content

  • Unitatea de exterior DRC-4L
  • Unitatea de interior CDV-43K
  • Manuale de utilizare pentru cele doua unitati
  • Suruburi si conectica

DRC-4L este caracterizat de un design inovator cu linii simple. Carcasa este din plastic si poate fi instalat atat in interior cat si in exteriorul cladirilor. Alimentarea si comunicarea cu monitorul CDV-43K se realizeaza pe 4 fire. Yala electromagnetica este actionata din postul de exterior.

CDV-43K reprezinta vedeta acestui kit. Are o carcasa din ABS de inalta calitate si dimensiuni reduse fata de produse similare din familia FINE VIEW. Este extrem de discret, iar feelingul la atingere foarte placut. Imaginile primite de la postul de exterior sunt afisate pe un LED TFT de 4.3″. Sub ecran sunt 4 butoane touch cu diferite functionalitati ca, garantarea accesului in cladire, perimetru, afisarea imaginilor de la postul de exterior chiar daca nu s-a initiat un apel, apelare extensie audio si buton asociat cu OSD-ul monitorului, de unde se pot ajusta setari ca luminozitate, sau volum sonerie. Comunicarea cu postul de exterior DRC-4L se realizeaza pe 4 fire.

CDV-43K 1

Interconectarea celor doua produse este extrem de simpla, singurul aspect care trebuie respectat e pastrarea corespondentei culorilor firelor.

connection

CDV-43K si DRC-4L  pot reprezenta solutia optima pentru orice proiect mic, prin pret, calitate si design.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


4 − 4 =