Genetec AutoVu Flexreader trasforma orice camera de supraveghere video intr-una ALPR/ANPR

0
1364

Unul dintre cei mai mari producatori de solutii software unificate, operationale si de analiza inteligenta, Genetec Inc, pune la dispozitia specialistilor si entuziastilor din lumea sistemelor de securitate o noua solutie software, AutoVu Flexreader compatibila cu camerele IP integrate deja in platforma Genetec Security Center (ajunsa si aceasta la versiunea 5.7).

AutoVu Flexreader permite adaptarea sistemelor clasice de monitorizare video la simpla captare si urmarire a numerelor de inmatriculare a vehiculelor care patrund sau pararesc un perimetru bine stabilit. Acest modul software este integrat in platforma Genetec Security Center prin intermediul careia adminitratorii sau managerii de sistem pot crea rapoarte grafice asupra activitatii vehiculelor dintr-un perimetru.

Inainte de lansarea acestei noi solutii software, sistemele ALPR dezvoltate de la Genetec, presupuneau utilizarea unor echipamente hardware dedicate pentru acest proces, noul software rupe aceasta bariera tehnologica.

“In trecut, clientii care doreau sa profite de avantajele oferite de experienta platformei unificate Security Center erau nevoiti sa utilizeze unitati dedicate ALPR, fapt pentru care, in multe situatii acestea ofereau mai multe capabilitati decat cele necesare pentru aplicatii specifice”, a declarat Robert Amante, Product Manager la Genetec. “Cu ajutorul AutoVU Flexreader, clientii pot profita cu usurinta de avantajele acestui modul sofitware. Acestia pot utiliza infrastructura deja existenta pentru augumentarea sistemului cu functii de ALPR toate acestea intr-o maniera cat mai eficienta din punctul de vedere al costurilor. Cei interesati pot solicita o licenta demo AutoVu Flexreader pentru teste.”

AutoVu Flexreader poate identifica automat eventualele amenintari de indata ce vehiculele pantrund in perimetru prin verificarea numerelor de inmatriculare cu liste predefinite. Vehiculele ale caror numere nu au fost stocate in liste predefinite sau cele suspecte pot genera alarme specifice evenimentului  pentru a reduce timpul necesar de raspundere la eveniment si facilita investigatiile ulterioare.

AutoVu Flexreader poate automatiza procecesul in vederea imbunatatirii eficientei sistemului. Acesta poate controla sistemul de porti automate in vederea accesului angajatilor sau a vizitatorilor inregistrati, notifica instant personalul autorizat asupra trasnporturilor de marfuri, etc. In combinatie cu Genetec Security Center, se pot efectua investigatii care sa cuprinda filtre ca, evident, numarul de inmatriculare, data, perioada, coordonate, tara precum si toate fisierele video asociate cu aceste evenimente.

Pentru proiectele in care nu extista bariere la intrarea/iesirea din parcare, AutVu Flexreader, permite stocarea de informatii ca numarul de vizite , durata sederii si multe alte functii.

AutoVu Flexreader este disponibil pentru comenzi prin retelele autorizate de comercializare produse Genetec.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=201&v=TJQ9LzUz1P0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 + = 14