Generatia a 3-a de echipamente TURBO HD Hikvision

0
1915

Noi vesti in randul producatorilor de sisteme de monitorizare video, Hikvision lanseaza versiunea 3.0 a tehnologiei TURBO HD cu produse mai performante si usor de instalat. Versiunile 1.0 si 2.0 au pus la dispozitia pietei de specialitate camere video TURBO HD de 1.3 si 2 megapixeli, iar distante de transmisie pe cablu coaxial de maxim 500m, iar UTP de maxim 250m. Ei bine generatia 3.0 a tehnologiei TURBO HD, introduce camere de 3 si 5 megapixeli, DVR-uri cu rezolutie de afisare 4K si distante mai mari pentru transmisia semnalelor video de pana la 1200m.

Rezolutii de 5MP si afisare 4K

Avand la baza tehnologia analogica si furnizand imagini caracterizate de rezolutii pana la 5MP, specifice sistemelor IP, versiunea a 3-a a tehnologiei Turbo HD permite utilizatorilor upgrade-ul de la un sistem obsolete la un sistem performant pastrand vechiul mediu de transmisie, fie pe cablul coaxial sau UTP. DVR-urile din aceasta familie, incepand cu seria DS-72XXHQHI suporta o rezolutie maxima de afisare 4K pe interfata HDMI.

H.264+

Noile DVR-uri din generatia a 3-a beneficiaza de compresia specifica produselor Hikvision si anume H.264+. Spre deosebire de “clasicul” H.264, H.264+ aduce imbunatatiri in ceea ce priveste capacitatea de codare pana la 50%, reducandu-se astfel bitrate-ul si pastranduse o calitate ridicata a transmisiei fara pierderi de detalii. Cu alte cuvinte, pe acelasi suport de stocare, DVR-urile vor inregistra pe o perioada mai indelungata.

Distante mai mari pentru transmisie

Noua tehnologie Turbo HD 3.0 depaseste bariera de 1000m in ceea ce priveste distanta maxima de transmisie. Mai exact aceasta garanteaza transmisia fluxului video 720p pana la 1200 de metri pe cablul coaxial RG6 si pana la 500 de metri pe cablul UTP CAT-5e. In cazul camerelor 1080p acestea pot transmite semnalul video pana la 800 de metri pe cablul coaxial si 400 de metri in cazul cablului UTP.

Instalare facila cu ajutorul tehnologiei PoC(Power over Coaxial)

Pe langa noile modele de camere si inregistratoare video, Hikvision lanseaza o noua serie de echipamente. Acestea sunt unitati de alimentare numite PoC(Power over Coaxial), care, similar, tehnologiei PoE, permite alimentarea camerelor si transmisia fluxului video pe acelasi cablul coaxial. La aceste echipamente se alatura modele noi de camere Turbo HD compatibile cu tehnologia PoC.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


8 − = 4