Generatia a 3-a de camere HDCVI Dahua

0
2208
   Tehnologia HDCVI, cunoscuta ca si High Definition Composite Video Interface, a fost dezvoltata si introdusa pentru prima oara pe piata de Dahua, in anul 2012. Aceasta ocupa spatiul creat atat din punctul de vedere tehnologic cat si financiar intre arhicunoscutele tehnologii, cea analogica, respectiv IP.  Incepand cu 2012 aceasta tehnologie, standardizata, permite transmisia semnalului HD pe distante si infrastructura specifica instalatiilor analogice.
   Incepand cu aceasta vara tehnologia HDCVI a ajuns la versiunea 3.0. Aceasta introduce o noua gama de produse si functii care pot reprezenta solutia pentru multe dintre provocarile tehnologice aparute in teren. Daca versiunile anterioare erau caracterizate de rezolutii maxime de 2 megapixeli, versiunea 3.0 poate gestiona rezolutii ridicate ca 4K precum si functii inteligente de analiza video, functii care se regasesc de regula in randul sistemelor IP.
    Dahua HDCVI 3.0 integreaza platforme ca HDCVI, AHD, TVI si IP, o integrare majora, care nu limiteaza utilizatorul pentru un singur tip de camera sau echipament de inregistrare. Daca in trecut, tehnologia de trasmisie video a camerei dicta tipul echipamentului de inregistrare si viceversa, in cazul utilizarii unor DVR-uri HDCVI 3.0, utilizatorii finali, pot beneficia de interoperabilitate indiferent de tehnologie. Astfel acestia isi pot proteja investitiile si nu vor fi nevoiti sa produca schimbari majore in infrastructura si echipamente.
 1
   Solutia completa Dahua HDCVI 3.0 contine produse capabile sa produca si gestioneze imagini ultra HD folosindu-se de infrastructura sistemelor analogice. Rezolutii de maxim 4MP, tehnologia Dahua Starlight de procesare imagine pe timp de noapte, imagini excelente pe timp de noapte si un WDR de 120dB sunt cateva dintre functiile noi introduse de aceasta noua platforma de echipamente. La acestea se adauga standardul de compresie H.265, capabil sa reduca capacitatea de stocare necesara cu pana la 50% fata de sistemele clasice H.264.
   Solutia HDCVI 3.0 e completata de functii inteligente ca recunoastere faciala, contorizare persoane, heatmap, monitorizare inteligenta, detectie de intrusi, functii de reducere a efectului cetii. Ofera aceeasi simplitate in instalare ca sistemele analogice. Camerele pot fi conectate la DVR-uri prin intermediul cablului coaxial.
   Un alt avantaj al noului sistem HDCVI 3.0 consta in distanta maxima de transmisie a semnalului video, mai exact 1200 de metri pe cablu coaxial 75-5 si cu o rata redusa de distorsionare si fara latenta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 + = 14