FaceStation a ajuns la versiunea 2

1
2789

Suprema a lansat luna aceasta la ISC West 2017 noua generatie FaceStation 2 care contine cea mai rapida si avansata tehnologie de recunoastere faciala de pe piata. FaceStation 2 a fost proiectat pentru aplicatii de control acces si pontaj. Din punctul de vedere biometric, sistemul este capabil de efectuarea a pana la 3000 de cautari pe secunda la citirea parametrilor biometrici ai unui individ, fapt ce ii garanteaza primul loc in randul celor mai rapide terminale de recunoastere faciala. Terminalul are la baza un procesor de 1.4GHz quad-core care permite recunoasterea unei fete cu pana la 300% mai repede fata de predecesorul sau FaceStation.

FaceStation 2 prezinta imbunatatiri si pe partea optica, mai exact prezinta performante in conditii puternice de iluminat artificial si naturar precum si in fata interferentelor cauzate de cele doua surse. Gama dinamica de operare in conditii normale este cuprinsa intre 0 lux si 25.000 de lucsi, aproximativ toate conditiile de iluminat indiferent de mediul in care este instalat, interior sau exterior.

Prevazut cu un touchscreen LCD, FaceStation 2 ofera cea mai intuitiva interfata grafica. Sistemul de operare este Android 5.0 iar configurarea si utilizarea acestuia poate fi realizata de utilizatori si administratori fara experienta sau traininguri tehnice.

FaceStation 2 este compatibila cu carduri RFID de 125kHz si 13.56kHz MIFARE, HID iClass, DESFire, FeliCa, HID Prox, EM si NFC. O premiera in randul terminalelor de recunoastere faciala consta in autentificarea BLE (Bluetooth Low Energy).

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua! Exista societati sau institutii in Romania care utilizeaza asemenea sistem? Dati-mi un exemplu! Eu nu cred!

LĂSAȚI UN MESAJ


8 − 6 =