DS-KB6003-WIP – noul videointerfon IP Wi-Fi Hikvision

0
2345

Hikvision introduce pe piata de specialitate un nou post de videointerfon de exterior Wi-Fi care extinde capabilitatiile unui post obisnuit prin asigurarea unei conexiuni de la distanta peste internet. Cu ajutorul noului videointerfon DS-KB6003-WIP, utlizatorii sunt in permanenta informati cu privire la vizitatori chiar si in momentele cand nu sunt acasa.

DS-KB6003-WIP poate fi conectat la reteaua wireless locala si asociat unui cont Hik-Connect. Daca un vizitator apasa butonul de apel, utilizatorul poate receptiona apelul pe smartphone, raspunde, conversa si seta alarme.

Cu un unghi de vizualizare de peste 180º  pe orizontala si functii de suprimare a zgomotului si anulare a ecoului, acest post poate reprezenta solutia optima pentru garantarea accesului intr-un perimetru. Contine o suita de functii printre care se regaseste detectia de miscare, push notification pentru alarme. Contine un slot de card SD fapt ce permite inregistrarea video si audio a convorbirilor. Exista patru variante in ceea ce priveste aspectul.

Acest echipament optimizat din punctul de vedere al raportului calitate pret, poate fi instalat in aplicatii rezidentiale, magazine, birouri, cabinete particulare.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


7 − 6 =