DS-7108NI-E1/V/W primul NVR Hikvision cu router wireless incorporat

0
2676

Unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de supraveghere video, Hikvision, si-a extins gama de produse cu un nou produs. Este vorba despre DS-7108NI-E1/V/W reprezentantd prima generatie de NVR-uri care integreaza un modul de router wireless. Asadar, posesorii unui astfel de echipament, vor beneficia, pe langa functionalitatea clasica de inregistrator video, functionalitatea unui router wireless. Cu un design minimalist si o racire extrem de silentioasa, acest echipament poate fi instalat chiar si in living.

img1

Acest NVR vine in completarea liniei de camere IP Easy IP, solutie extrem de usor de setat chiar si de un personal fara prea multe cunostiinte tehnice.

DS-7108NI-E/V/W integreaza un router wireless care suporta standardele 802.11b/n/g si doua antene MIMO. Utilizatorii se pot conecta direct la reteaua wireless a NVR-ului cu terminalele mobile sau laptopuri. Poate reprezenta si o solutie economica, intrucat, acesta solutie 2 in 1 nu mai are nevoie de un router wireless. Exista trei moduri de conectare la internet, PPPoE (specific abonamentelor de la provideri ca RDS), conexiune Dinamica (Dynamic IP Address), respectiv Statica (Static IP Address). Prezinta 3 porturi LAN, pentru conectarea camerelor IP sau a altor dispozitive din retea si un port WAN pentru conectarea in internet.

connection mode

In ceea ce priveste racirea HDD-ului, DS-7108NI-E/V/W este prevazut cu un ventilator extrem de silentios, capabil de ajustarea a vitezei in raport cu viteza disipata. Suporta un singur HDD SATA de 2.5″ cu o capacitate maxima de 1TB.

Inregistreaza fluxuri video de pana la 6 megapixeli. Cu o iesire HDMI de rezolutie 1920x1080P se pot reda simultan pana la 6 canale atat live cat si playback.

Exista doua moduri de stabilire a conexiunii dintre camerele IP si NVR, cea prin cablu sau wireless.

Facand parte din familia de echipamente Hikvision Easy IP acesta este caracterizat de o integrare si vizualizare extrem de facila a camerelor IP Hikvision wireless. Este compatibil cu platforma EZVIZ, iar integrarea se poate realiza si prin scanarea codului de pe eticheta acestuia.

aplicatie

Caracteristici:

 • Compatibil cu camere apartinand unor producatori ca: ACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, ONVIF, PANASONIC, Pelco, PSIA, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek si ZAVIO.
 • Suporta 8 camere IP.
 • Functie de scanare si adaugare automata a camerelor IP.
 • Vizualizare live si playback a fluxurilor video de pana la 6 megapixeli.
 • Suporta analiza continutului video VCA si poate genera alarme pana la maxim 15 detectii VCA.
 • Functie de cautare evenimente si comportament VCA (detectie faciala, contorizare persoane si heat map).
 • Maxim 6 canale video pot fi vizualizate simultan cu o rezolutie de maxim 1080P.
 • 1 interfata SATA pentru conectarea unui HDD de 2.5″ si capacitate maxima 1TB.
 • Compatibil cu serviciul de DDNS de la Hikvision.
 • Compatibil cu platforma EZVIZ Cloud P2P.
 • Suporta 3 standarde de trasmisie wireless: 802.11 b/g/n si integreaza un router wireless cu doua antene MIMO.
 • Poate gestiona 50Mbps de la camerele IP si transmite 80Mbps catre clienti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


4 − = 2