DH-TPC-BF2120 noua camera termica entry-level de la Dahua

0
1776

Monitorizarea pe timp de noapte, cea de la distanta, detectia de temperatura, etc. inca de la debuturi camerele termice au fost inzestrate cu functii neimaintalnite la camerele convetionale. Introduse pentru prima oara in aplicatii militare, camerele termice au jucat un rol important in desfasurarea luptelor. Dupa ani de cercetari si dezvoltari, tehnologia de procesare a imaginilor in spectrul infrarosu coroborat cu dezvoltarea detectorilor din acest domeniu si de o reducere a costurilor per componenta, tehnologia termica a pastruns cu pasi repezi in piata consumatoare.

In acest moment, majoritatea camerelor termice de pe piata au dimensiuni exagerate si in general  un cost extrem de ridicat. Aici intervine Dahua Technology odata cu lansarea noului model de bullet termic entry-level, DH-TPC-BF2120. Dimensiunile reduse, procesarea imaginilor in spectrul vizibil si cel invizibil, functiile inteligente si pretul accesibil, DH-TPC-BF2120 reprezinta un potential candidat pentru aplicatii domestice si nu numai.

Specificatii tehnice

Dimensiuni si grad de protectie. DH-TPC-BF2120 are dimensiunile externe 238.6mm × 90.4mm× 90.4mm. Cu un factor de protectie IP67 poate fi instalat in medii caracterizate de cantitati ridicate de precipitatii, praf si alti factori externi.

Spectru de functionare dual si iluminare IR. DH-TPC-BF2120 imbratiseaza algoritmii proprietari de analiza a imaginilor video. Aceasta combina doi senzori, unul termic cu racire pasiva, iar cel de-al doilea este un senzor SONY STARVIS capabil de captarea unor imagini de calitate ridicata chiar si in medii fara iluminare. La acestea se adauga si placa de leduri IR, care activate pe timp de noapte, garanteaza ca nici un aspect din cadru nu este pierdut.

Functii inteligente. La functiile de baza de procesare video ca ROI, IVS, PIP, DH-TPC-BF2120 suporta multiple functii inteligente care raspund cererilor zilnice ale unui sistem video, avertizare incendiu sau servicii de furnizare mesaje. Flacara invizibila este identificata inca din startul incendiului prin intermediul tehnologiei termice extrem de eficient si rapid. Localizeaza extrem de rapid sursa de foc permitand astfel personalului vizat sa actioneze in consecinta.

Scenarii si aplicatii

Protectie perimetrala. In instalatii cu multiple DH-TPC-BF2120 acestea pot fi configurate ca o bariera invizibla bazata pe tehnologia termica, iar orice trecere neautorizata este semnalizata in centrul de monitorizare. Instalate la o inaltime recomandata de 5m si cu un FOV de 56°×44°, o singura camera DH-TPC-BF2120 poate acoperi un gard de 29m lungime. Pe timp de zi sau noapte, orice trecere este semnalizata ca atare. Poate fi utilizata cu succes in parcuri industriale, gradini sau parcari.

Detectie de incendiu. Spatiile interioare vaste ca depozite pot fi monitorizate cu succes in fata pericolului unui incendiu datorita tehnologiei termice. Pot fi utilizate la confirmarea alarmelor de incendiu declansate de sistemele deja cunoscute formate din centrale si detectoare de incendiu (fum, flacara, etc).

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


9 + = 11