Romanian Security Fair 2014 la editia a III-a

0
2628

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.), organizează în perioada 8 – 10 OCTOMBRIE 2014, cea de a treia ediţie a ROMANIAN SECURITY FAIR, eveniment expoziţional găzduit de Pavilionul Central Romexpo. Rezultatele ediţiilor anterioare au făcut dovada clară că securitatea este fără îndoială una dintre preocupările centrale ale societății noastre, se manifestă la toate nivelurile ei şi reprezintă o reală necesitate în soluţionarea celor mai multe dintre circumstanţele care pot afecta bunăstarea naţională sau a comunităţii. Un mediu de siguranţă şi securitate este însăși baza pe care este fondată orice societate stabilă. Cetățenii nu trebuie să se teamă pentru securitatea lor în cazul în care doresc să-și trăiască viața în mod liber și să contribuie la bunăstarea societății. Societățile devin tot mai dependente de tehnologii, energie și materii prime. Evoluția tehnologică constantă a societății a avut nenumărate beneficii pentru viaţa de zi cu zi, dar creşterea performanțelor în sectoare precum energie, transporturi și comunicații, a condus la o dependenţă tehnologică în continuă creștere, context care a favorizat creşterea şi diversificarea acţiunilor maliţioase şi al consecinţelor acestora.

Conştientizarea aspectelor de securitate reprezintă o modalitatea majoră de acţiune pentru securitate, cu atât mai mult cu cât majoritatea persoanelor sau companiilor nu se confruntă cu astfel de cunoştinţe sau informaţii în activitatea curentă. Astăzi serviciile de securitate privată includ diferite forme de pază, protecţie şi intervenţie, planificare, proiectare, instalare, punere în funcţiune şi întreţinere a sistemelor de securitate, transmitere şi recepţionare a alarmelor, dispecerate de monitorizare, consultanţă şi evaluare a riscului, domenii cu care sperăm să vă captăm interesul în cadrul evenimentului expoziţional ROMANIAN SECURITY FAIR 2014.

Elementul de noutate al acestei ediţii ROMANIAN SECURITY FAIR 2014, îl constituie zona dedicată  Protecţiei Infrastructurilor Critice, domeniu de care economia modernă şi calitatea vieţii depind astăzi, tot mai mult. Cum se poate apara societatea impotriva unui atac sau a unui dezastru natural sau provocat? Expozanţii aflaţi în zona dedicată Protecţiei Infrastructurilor Critice îşi propun să expună şi să demonstreze tehnologii, produse şi servicii de vârf în domeniu, atât sub aspectul securităţii fizice cât şi al securitatii cibernetice.

În cadrul ROMANIAN SECURITY FAIR 2014, încurajăm beneficiarii serviciilor de securitate să se adreseze mediului asociativ şi patronal pentru a primi clarificări şi sfaturi despre modalitatea în care pot obţine servicii de calitate.

La această ediţie veţi avea prilejul să vizitaţi peste 50 de companii expozante desfăşurate pe o suprafaţă de peste 2000 mp şi să faceţi cunoştiinţă cu cele mai noi echipamente şi tehnologii în domeniul securităţii persoanelor şi valorilor.

Vă invităm şi vă aşteptăm la ROMANIAN SECURITY FAIR 2014.

 www.romaniansecurityfair.ro

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


9 − 4 =