Programarea Modulelor De Extensie De zone – Centrala De Incendiu J-424

0
2500

2. Programarea modulelor de extensie de la panoul centralei

Dupa instalarea si conectarea modulelor de extensie pe placa centralei, acestea trebuie programate, astfel incat centrala sa poata prelua informatiile de alarma si trouble de la acestea.

Programarea de la panoul centralei se face prin urmatorii pasi:

1. Se intra in Modul de Programare al centralei conectand Jumperul PRG de pe placa de baza pe primii doi pini ai terminalului.

Toate LED-urile se vor stinge, cu exceptia LED-ului Disab./Fault Telecom, care va clipi – pentru a indica faptul ca sistemul este pregatit pentru programare via computer. Mentineti apasata tasta Disab./Fault Telecom pentru cel putin 2 s. LED-ul Mains va clipi si culoarea galbena a LED-ului Mains va indica faptul ca sistemul este pregatit pentru programarea de la panou.

2. Apasati Next Phase (tasta 9) pana selectati grupul de parametrii VARIOUS (LED-ul PRE-ALARM de pe panou).

programare-modul-extensie-pentru-centrala-incendiu-j424

3. Apasati Configuration 1 (Tasta/LED 5) pentru a activa optiunile scrise cu caracter pozitiv (fundal alb) din coloanele E si F, si anume: Exting. 1, Exting. 2, Expander 1, Expander 2, Power 1…4.

4. Pentru activarea Modulelor de Extensie 1 si 2 se apasa tastele Zona 3, respectiv Zona 4. LED-urile celor doua zone se vor aprinde pentru confirmarea programarii celor doua module.

Sursa: BNT

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 8 = 0