Cum ne protejam de incendiu?

1
2563

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a invatat ca focul poate fi si prieten si dusman. Focul poate produce lumina si caldura insa nesupravegheat poate produce un dezastru; prin urmare este bine insa sa detectam un potential incendiu inainte de dezastru.

Pentru a intretine un incendiu avem nevoie de oxigen, material inflamabil si un factor care sa produca flacara, ca efect, se produc gaze daunatoare corpului uman cum ar fi monoxidul de carbon sau bioxidul de carbon fiind prima cauza ce poate provoca decesul in urma unui incendiu. Pentru locuinte este suficient, sa conectati detectori suplimentari destinati pentru detectarea incendiului, in cazul in care aveti instalat in casa un sistem antiefractie, in caz contrar puteti alege un sistem destinat detectiei si avertizarii la incendiu sau detectori/senzori stand alone.

Cum ne protejam de incendiu?

Despre centralele destinate detectiei putem spune ca acestea sunt folosite in general pentru cladiri de birouri, spatii comerciale, depozite, banci, cladiri aglomerate etc. conform legislatiei, unde folosind module suplimentare de stingere putem crea un grad de siguranta ridicat.
In cazul in care nu va incadrati in variantele de mai sus, puteti alege sa folositi detectori ce pot fi utilizati fara centrala, ce detin buzzer intern incorporat si avertizare cu led, acestia fiind cel mai usor de utilizat fiind disponibili intr-o mare gama de detectie.

Cum ne protejam de incendiu?

( fum, fum si caldura, gaz, monoxid etc.).

Scopul oricarui sistem de detectie si avertizare este de a aduce un sentiment de liniste si siguranta in viata dumneavoastra si a celor din jur.

 Cum ne protejam de incendiu?

1 COMENTARIU

  1. De asemena solicit oferta dvs de pret pt o centrala detectie incendiu si 5 detectori conbventionali+ exterior

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 7 = 11