DE CE SA ANGAJATI UN CONSULTANT DE SECURITATE?

0
2161

Traim intr-o lume moderna dar plina de violenta unde normele morale incep sa nu mai aiba nici o importanta pentru multi dintre semenii nostrii. Indiferent de tipul de violenta acesta provoaca pagube fizice si traume psihice puternice victimelor.

Suntem nevoiti sa ne asiguram viata si bunurile pe care le-am castigat, uneori, intr-o viata de munca si/sau prin investitii in care ne-am pus speranta ca noi, familiile noastre si cei care lucreaza impreuna cu noi vom putea avea un trai decent. Au existat, dintotdeauna, persoane si grupuri de interese care au mers, uneori, pana la crima, sa obtina rezultatul muncii altor oameni. Indiferent de metodele folosite, victimele sufera traume puternice, care, in foarte multe cazuri, sunt ireversibile.

Din fericire exista multe metode prin care va puteti proteja viata si bunurile cu conditia sa constientizati ca aveti nevoie de profesionisti care sa va ajute sa alegeti ce-a mai buna solutie. Pentru acest lucru aveti nevoie de consultantii de securitate. De ce sa angajez un consultant de securitate? Aceasta intrebare este foarte des pusa de aproape toti carora li se face aceasta recomandare.

Ati putea afla unele lucruri despre cum sa va protejati viata si bunurile din multimea surselor de informare existente sau de la o companie licentiata in operatiuni de securitate privata. Angajarea unui consultant de securitate este garantia faptului ca veti primi o solutie corecta propusa de o persoana cu competente profesionale specifice, experienta profesionala deosebita si garantia independentei acesteia fata de oricare alta activitate care ar putea provoca un conflict de interese.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa incercati sa identificati nevoile dumneavoastra de securitate insa acest lucru nu este intotdeauna asa de simplu. Chiar si profesionistii din domeniu securitatii private au, uneori, perspective diferite, acest lucru fiind cauzat de specializarile lor iar acolo unde exista posibile conflicte de interese este de dorit ca acestia sa nu intervina.

Ce anume considerati ca va poate pune in pericol viata si integritatea bunurilor Dumneavoastra? Este suficient sa aveti incuietori la usi, sa aveti un sistem de alarmare la efractie si/sau un sistem de detectie a incendiilor? Si daca le aveti cum va sunt acestea de ajutor?

Un Consultant de securitate va va spune ca scopul principal al asigurarii securitatii Dumneavoastra este sa previna pierderea de vieti omenesti si de bunuri. De aceea este nevoie de solutii eficiente bazate pe o planificare riguroasa cu scopul identificarii si reducerii nivelului de risc.

 

sursa: Consultant de Securitate – Ion Iordache

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


1 + = 8