Dahua lanseaza sisteme de efractie wireless

0
2235

Dahua pune la dispozitie avizatilor in sisteme de securitate doua kituri ce contin echipamente de protectie la efractie wireless,  DHI-ART-ARC5402A-GW-06-A35 si DHI-ART-ARC5402A-GW-10-A35-C35. Tehnologiile noi implementate in randul acestor echipamente faciliteaza instalarea, experienta in utilizare si reducerea alarmelor false in comparatie cu alte sisteme de efractie wireless de pe piata.

Tehnologia de comunicare Airfly

Functionand in banda de frecvente 433/868/915MHz, Airfly este o tehnologie proprietara Dahua. Utilizeaza o criptare AES pe 128 de biti unei comunicari wireless bidirectionale mult mai sigura si stabila.

Ecran TFT de 4.3

Panoul de control vine cu un ecran de 4.3″ TFT de rezolutie 480×272, ergonomic, usor de instalat si controlat.

Panoul de ARC5402A-GW

ARC5402A-GW reprezinta “creierul” sistemulul de efractie Dahua. Acesta are rol de colectare informatii de alarma, control iesire de alarma si corelarea cu alte actiuni, raportare alarme peste PSTN, notificare via SMS, mesaje audio, monitorizare camere IP, inregistrare si redare inregistrari.

Intregul sistem suporta pana la 32 de zone wireless la care se adauga 2 zone pe fir, 8 telecomenzi, 4 sirene wireless, o iesire PGM cablata. La acestea se adauga functionalitate Wi-Fi (IEEE 802.11), linie telefonica, GSM si TCP/IP, un cititor RFID si un acumulator de backup de 3.7V/1900mAh, Li-ion.

Intregul sistem de efractie wireless Dahua functioneaza stabil cu un consum redus de energie, capabil sa monitorizeze extrem de eficient zona in care a fost instalat si ofera multe posibilitati de raspuns si interpretare a alarmelor.

Aplicatii

  • Magazine: sistemul de alarma Dahua poate trimite notificari pe smartphone-uri. De asemenea prin intermediul aplicatiei mobile DMSS, utilizatorii pot avea acces la fluxurile video live sau inregistrari.
  • Case sau apartamente: sistemul poate fi compus din contacte magnetice si detectoare wireless care monitorizeaza in permanenta aria in care sunt instalate.

Noile sisteme de alarma Dahua au fost concepute pentru a imbunatati securitatea fizica si preveni evenimentele neprevazute ce pot aparea, sistemul putand fi instalat in orice locatie. Dahua va continua cercetarea pe inovatie, calitate si servicii pentru a oferi servicii ce satisfac orice nevoie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 3 = 6