Creare cont Hik-Connect de pe smartphone-uri

1
7597

Aplicatia Hik-Connect disponibila atat din Google Play cat si din App Store permite utilizatorilor conectarea la DVR-uri, NVR-uri si camere IP care suporta functia Cloud P2P. Cloud P2P reprezinta noua modalitate de inregistrare si accesare echipamente Hikvision de la distanta indiferent de tipul abonamentului de internet. Aceasta este varianta inlocuitoare la perechea Hik-Online si DDNS-ul HiDDNS.

Odata instalata, utilizatorii sunt nevoiti sa creeze un cont Hik-Connect la care, ulterior, se pot adauga echipamente Hikvision. Aceasta aplcatie permite monitorizarea in timp real a mai multor locatii, redare inregistrari si notificare automata in cazul detectiei de alarma~push notification.

Definire cont

  1. Dupa lansarea in executie a aplicatiei este nevoie de crearea unui cont. Pentru aceasta se acceseaza optiunea Register an Account.

2. Aplicatia permite inregistrarea unui cont in doua modalitati, fie prin utilizarea unui numar de telefon, fie prin intermediul unei adrese de mail. Indiferent de metoda aleasa se va genera un cod de verificare care va fi trimis fie la numarul de telefon utilizat fie pe adresa de email. Pentru a trece la pasul urmator, casuta Read and Agree trebuie bifata. Metoda utilizata este cea bazata pe adresa de email.

3. Definirea regiunii. Exista mai multe servere Hik-Connect in intreaga lume, iar viteza de conectare la dispozitive si afisare imagini este dictata, in primul rand de viteza abonamentului de internet dar si de pozitia geografica a acestui servere. Prin urmare in pasul de selectie a regiunii se recomanda selectia tarii in care este instalat dispozitivul Hikvision.

4. Odata introdusa adresa de email, se va genera un mai automat care va contine un cod de verificare, utilizat pentru finalizarea procesului de inregistrare cont.

5. Unei adrese de email i se poate asocia un cont Hik-Connect. Pentru aceasta se va defini un utilizator urmat de parola si confirmarea acesteia.

6. Dupa crearea cu succes a contului utilizatorii pot din acest moment sa adauge dispozitive. 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


2 − 1 =