Samsung a lansat incuietoarea digitala SHS-3320

0
2427

Combinand siguranta si eleganta, Samsung obtine incuietori de ultima generatie usor de instalat si utilizat. Astfel aduce SHS-3320, o incuietoare digitala ce detine butuc  clasic cu 6 pini, interfata touch-pad ( 70 coduri ) dar si reader incorporat.

Pentru un grad de securitate marit la utilizarea codului, 2 cifre aleatoare vor aparea pe touch-pad iar dupa atingerea acestora vor putea fi utilizate toate tastele ( protectie impotriva urmelor amprentei digitale ).

Incuietoarea se poate instala atat pe usi rezidentiale cat si comerciale avand posibilitate de montare pe suprafete cu grosimi intre 30-50 mm si bolt reglabil in doua pozitii ( 60mm respectiv 70mm ).

Folosind senzorul magnetic atasat, pe touch-pad se poate activa modul anti-efractie pentru prevenirea patrunderii prin efractie in locuinta ( semnal sonor 80 dB ).

In cazul in care bateriile sunt descarcate (  4 baterii tip AA ) incuietoarea poate fi accesata cu ajutorul unei baterii externe de 9 V pentru a activa tastatura si a putea fi dezactivata cu ajutorul codului de acces.

Sursa: ezonusa.com

pachet

pachet

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 + 7 =