Motorline BRAVO500: Solutia perfecta pentru automatizare porti culisate

0
1129

Cand vine vorba de securitate, comoditate si eficienta in gestionarea accesului la proprietatea ta, Kit-ul de automatizare pentru poarta culisanta Motorline BRAVO500 este solutia perfecta. Indiferent daca este vorba de o proprietate rezidentiala sau industriala cu trafic mediu, BRAVO500 de la Motorline ofera un sistem puternic si inteligent care sa satisfaca nevoile tale.

Performanta fiabila

Kit-ul BRAVO500 este special conceput pentru automatizarea portilor culisante de pana la 7 metri pe canat si o greutate maxima sustinuta a portii de 500 kg, oferind nu doar securitate, ci si o operare fluida si fiabila. Cu un motor de 280W, este proiectat pentru a face fata cerintelor diverse, fara efort.

Siguranta si confort

Unul dintre aspectele esentiale ale acestui kit este sistemul de deblocare de urgenta, care permite deschiderea manuala in situatiile in care apar caderi de tensiune. Aceasta adauga un nivel suplimentar de sigurantă in utilizare. De asemenea, BRAVO500 este echipat cu o unitate de comanda care faciliteaza programarea si intreținerea, aducand un nivel de confort si accesibilitate sporite.

Durabilitate si design compact

Cu o constructie din materiale de calitate si o carcasa conform standardului IP44, BRAVO500 garanteaza o durabilitate ridicata si o protectie corespunzatoare impotriva factorilor exteriori. Dimensiunile reduse si designul compact fac ca instalarea si integrarea kitului in sistemul de poarta culisanta sa fie o sarcina simpla si convenabila.

Performanta silentioasa

Apreciem linistea in mediul nostru si BRAVO500 respecta acest aspect, oferind un sistem mecanic motorizat special creat pentru miscari silentioase. Acest aspect este valoros, asigurand o experienta placuta si fara zgomot in operatiunile zilnice.

Componente Incluse

Kit-ul BRAVO500 vine echipat cu toate componentele necesare pentru instalare: un motor Bravo de 280W, 2 telecomenzi FALK, 1 unitate de comanda MC50, 1 pereche de fotocelule MF30, 1x Lampa LED pentru semnalizare Motorline MP205 si accesorii de montaj.

In concluzie, kit-ul de automatizare pentru porti culisanta Motorline BRAVO500 este alegerea perfecta pentru cei care doresc un sistem fiabil, sigur si eficient. Cu ocombinatie de performanta, design compact, si functionalitati versatile, acest kit aduce o experienta placuta si lipsita de griji in utilizarea zilnica a portilor culisante.

Fiind destinat atat utilizarii rezidentiale, cat si celor industriale, BRAVO500 de la Motorline reprezinta solutia completa pentru nevoile tale de automatizare a portii culisante, aducand un plus de securitate si confort in viata de zi cu zi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 1 = 3