Mecanisme pentru porti batante

0
2045

Daca in trecut portile batante aveau un cost relativ ridicat, in prezent acestea au devenit mai accesibile catre utilizatorii finali.

Pentru a cunoaste mai bine aceasta optiune in materie de “home automation control”  vom descrie principalele tipuri de mecanisme batante pentru locuinte.

Pe orice poarta principiul consta in rotirea planului pe central de greutate. In mod normal mecanismul se alimenteaza la reteaua de tensiune obisnuita  de 230V transformand curent continuu de 24 V necesar functionarii (tensiunea joasa garanteaza maxima siguranta de functionare).

Pentru a alege sistemul ideal de automatizare este necesar sa consultati fisa tehnica a produsului  tinand cont de conditiile de lucru, dimensiunea si greutatea unei aripi de poarta, numarul de utilizari zilnice, factori externice pot genera erori de functionare ( caderi de tensiune, conditii meteo, obstacole etc. ) .

Bratele de tip monobloc ( motor cu filet si dispozitiv de tragere pe acelasi bloc) sunt utilizate in cazul in care portile sunt plasate pe piloni fara proeminenta ( aflate in continuarea planului de montare);  in caz contrar se vor utilize brate articulate ce se pot regla , astfel fiind posibila montare pe piloni proeminenti.

Solutia ideala in multe dintre aplicatii poate fi considerata montarea ingropata  ascunsa complet; garanteaza functionarea perfecta indiferent de conditii climatice.

Elegant, durabiliatate, performanta sunt caracteristici ce vor fi asociate portilor locuintei dumneavoastra.

 

porti batante 15                    porti-automate-batante-ingropate---cubic-137143_big

brat tip monobloc (fara proeminenta)/ brat articulat         mecanism ingropat

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 − = 1