Ai cea mai sigura incuietoare?

0
2684

Unele persoane pot aplica tehnica de mai jos in alte scopuri pentru ca astfel de “cursuri” se pot gasi foarte usor pe paginile web destinate filmuletelor amuzante.

Daca pana acum, a instala o yala digitala locuintei tale reprezenta un element exclusivist, in prezent acestea ofera locuintei un grad de protectie marit.
Pentru a creste acest grad putem alege sa instalam module suplimentare de control acces sistemului antiefractie (daca acesta suporta extensie de control acces) sau utilizand diferite tipuri de incuietori digitale ce pot fi utilizate individual; aceste yale detin acumulator intern si pot fi accesate prin diferite metode cum ar fi: card, cod de acces sau cititor de amprenta.
La randul lor aceste yale individuale pot fi instalate aparent pe usa, sau incastrate in corpul acesteia, putand fi accesate usor de catre toti utilizatorii ce detin tag de acces sau cod, in cazul utilizarii de cod acestea se pot autoproteja prin introducerea a doua caractere numerice inainte de introducerea codului, fara acest cod de doua cifre nu putem accesa sectiunea de deschidere yala.

Tipuri de incuietori digitale

Yale digitale

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


3 − = 0