Companie de succes in formarea profesionala din industria de securitate

0
1993

Cautati o companie matura de formare profesionala pentru angajatii dumneavoastra sau doriti sa va specializati in industria de securiate? Sectra, va pune la dispozitie oferta completa de programe de formare profesionala la cele mai bune preturi de pe piata.

SC SECTRA SRL  este o societate infiintata in 2009, cu  sediul  in Cluj-Napoca, avand ca activitate principala formarea profesionala a adultilor, prin cursuri de specializare autorizate de catre A.N.C.(Autoritatea Nationala pentru Calificari), I.G.P.R. (Inspectoratul General al Politiei Romane) si I.G.S.U.( Inspectoratul General al Situatiilor de Urgenta), conform cerintelor specifice  standardelor ocupationale.
Compania noastra promoveaza ideea de dezvoltare personala a individului si a societatii in ansamblu, oferind participantilor posibilitatea de a dobandi  competente  profesionale atat pentru piata muncii din Romania cat si pentru piata muncii din statele membre UE, de a deveni mai competitivi si mai proactivi  pentru schimbarile continue din societatea actuala.
Misiunea noastra este sprijinirea existentei unei societati libere si democratice, caracterizate prin existenta unei forte de munca cu o competitivitate ridicata, cu cunostinte si deprinderi specifice domeniilor in care activeaza si cu o flexibilitate sporita, in contextul integrarii europene si a unei piete a fortei de munca in continua extindere.

Ce va ofera SECTRA ?

Formarea profesionala a adultilor in vederea dobandirii, mentinerii si ridicarii nivelului competivitatii profesionale pe piata muncii, precum si evaluarea si monitorizarea formarii profesionale.
Evaluarea competentelor profesionale in raport cu  standardele ocupationale si de calitate existente pe piata muncii. Certificarea formarii profesionale a adultilor in urma absolvirii programelornoastre de formare profesionala.
Programele de formare profesionala sunt practice şi conţin cunoştinţe concrete -ele sunt realizate de specialişti  în domeniu şi se bazează pe experienţă şi prezintă doar informaţia concretă, usor de asimilat şi utilizat  în practică. Acolo unde este cazul informaţiile sunt prezentate  într-o formă condensată, uşor de citit şi reţinut.
Parteneriatul nostru cu A.R.S.S. – Asociatia Romana a Specialistilor in Securitate, nivelul inalt de pregatire profesionala trainerilor nostrii, calitatea materialului cursurilor si conditiile noastre exceptionale de desfasurare aacestora reprezinta siguranta multumirii Dvs.

Dupa absolvire se elibereaza certificate de absolvire de tip MMSSF (Ministrului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei) si MEC( Ministrului Educaţiei şi Cercetării) impreuna cu un Supliment Descriptiv care contine informatii despre competentele obtinute conform standardelor U.E. recunoscute la nivel national si international.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 2 = 11