Chuango G3 – sistem de alarma interactiv inteligent

0
2153

Chuango G3 este tot ce aveti nevoie pentru a va mentine casa in siguranta. Veti putea monitoriza din smartphone si controla prin SMS sau prin aplicatiile gratuite. Prin intermediul modelului de alarma wireless Chuango G3 veti fi informat permanent asupra oricaror evenimente petrecute in locuinta dvs. indiferent ca este vorba despre scurgeri de gaze, fum, geam spart, miscare neautorizata, usa deschisa etc. Acest sistem complet va transmite instant SMS, iar in acelasi timp va apela utilizatorii definiti in sistem ; pentru control remote,  in App Store si Google Play veti gasi aplicatiile dedicate cu  descarcare gratuita. Se pot inrola pana la 50 de senzori wireless dar doar 10 dintre acestia pot avea etichete personalizate, astfel in cazul producerii unei intruziuni veti fi notificat prin SMS cu numele senzorului declansat. Protectia perimetrala este un aspect deosebit de important pentru fiecare dintre noi, astfel ca atunci cand va aflati acasa si doriti sa va asigurati ca nu se poate intampla niciun incident nefericit, aveti posibilitatea de a arma partial casa, in special zonele periferice unde nu aveti control permanent.

Spre deosebire de centralele traditionale ce necesita firme specializate in instalarea sistemelor de alarma, Chuango G3 este un sistem de alarma elegant extrem de puternic ce se poate intrebuinta foarte usor. Aveti nevoie doar de o cartela SIM, dupa care il veti putea porni fie prin  SMS, fie prin comanda din aplicatia de mobil. Introduceti cartela SIM cu credit inclus in sistemul Chuango G3, descarcati aplicatia din App Store sau Google Play si beneficiati instant de control total de la distanta asupra intregului sistem, doar prin apasarea unor taste ca mesaj sau comanda lansata de aplicatie. Aplicatia are o interfata intuitive si poate opera si monitoriza cu usurinta mai multe sisteme.

Chuango G3 permite stocarea a pana la 5 numere de telefon pentru a fi alertate atunci cand sistemul de alarma este declansat; veti primi apel si/sau SMS pentru a fi instiintat asupra situatiilor de alarma/panica sau intreruperea alimentarii cu energie electrica ( sau cand bateria este descarcata).

chuango-g3-alarme-wireless-gsm-sms-12

sursa: spy-shop.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


8 − 8 =