Camere Wisenet Group ANPR

0
695

Hanwha Techwin profita de performantele chipsetului proprietar si lanseaza o noua solutie de camere dedicata aplicatiilor de recunoastere numere de inmatriculare (ANPR). Wisenet Group ANPR – reprezinta o solutie ideala pentru site-urile de dimensiuni reduse unde procesarea imaginilor este suficienta sa fie executata la nivelul camerei (on board) pentru zone de acces multiple.

Noua tehnologie intalnita in randul acestor camere, mai exact tehnologia IP camera-la-camera permite crearea unui grup de 4 camere Wisenete ANPR, una master si trei subordonate pentru monitorizarea cailor de acces. Numerele de inmatriculare recunoscute de camere sunt transmise camerei master care le afiseaza intr-o pagina web.

Grupul Wisenet ANPR permite controlul traficului automat si controleaza barierele auto prin releele cu care acestea sunt prevazute. De asemenea acesta pot oferi informatii ca timpul petrecut in parcare precum si gradul de ocupare a acesteia.

Bob Hwang, Managing Director la Hanwha Techwin Europe a declarat, ” aceasta solutie permite accesul autoturismelor in zone dedicate, poate fi integrata intr-un sistem extins care permite autoritatilor locale detectia incidentelor din trafic. Multumita integrarii cu solutia software de analiza video de la FF Group, camerele Wisenet ANPR reprezinta o solutie eficienta din punctul de vedere al costului total al implementarii unui astfel de proiect fata de solutiile existente de pe piata.”

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


2 − 2 =