BioEntry W2 de la Suprema

1
2841

Suprema a lansat un nou dispozitiv de control acces, BioEntry W2, care imbratiseaza ultimele tehnologii biometrice si toate criteriile necesare pentru o platforma de securitate. BioEntry W2 livreaza cel mai recent algoritm de asemanare a amprentelor dezvoltat de Suprema in combinatie cu un procesor potent quad-core si tehnologia LFF(live finger detection). Dispozitivul este extrem de versatil fiind compatibil cu carduri de control acces cu tehnologii RFID de frecvente duale. Cu o carcasa compacta, grad de protectie la intemperii IP67 si acte de vandalizare, IK08, noul cititor biometric BioEntry 2 reprezinta solutia perfecta de control al accesului in medii vitrege de functionare.

Specificatii

  1. Cel mai performant cititor de amprente. BioEntry W2 multumita procesorului quad core de 1.2GHz, reprezinta cel mai rapid cititor biometric cu o putere de calcul de 1:150.000 de comparatii intr-o secunda.
  2. Cititor de carduri multi-frecvente. BioEntry W2 este compatibil atat cu cardurile create sub frecvente de 125kHz cat si cele de 13.56MHz apartinand unor standarde ca MIFARE, HID iCLASS, DESFire, FeliCa, HID Prox, EM si NFC.
  3. Tehnologia Live Finger Detection. In combinatie cu tehnologia de scanare a amprentei folosind doua surse de scanare, infrarosu si in spectrul vizibil, dispozitivul de scanare biometric, rejecteaza amprentele false provenite de la diferite tipuri de materiale, lut, silicon, hartie, etc.
  4. Power over Ethernet. BioEntry W2 suporta alimentare PoE ca cablu CAT5/6 fara degradarea perfromantelor din retea. Instalatorii pot reduce costurile de instalare prin utilizarea unui singur cablu atat pentru transmisia de date cat si pentru alimentare.
  5. Interfete. BioEntry W2 pe langa suportul TCP/IP, este de asemenea compatibil cu interfetele traditionale RS-485 si Wiegand, fapt ce permite instalarea in diferite tipuri de instalatii. La acestea se adauga doua intrari si o iesire de releu.

 

Instalare

  1. BioEntry W2 poate functiona in configuratie standalone. Dupa autentificare, comanda de deschidere a usii este data de BioEntryW2.

2. Configuratie standalone securizata. Aceasta este realizata in combinatie cu un dispozitiv Suprema Secure I/O 2 care comunica in mod criptat cu dispozitivele BioEntry W2, iar comanda de deschidere a yalei este oferita de Secure I/O 2.

3. Configuratie distribuita.

1 COMENTARIU

  1. Foarte ok echipamentele, cu un sigur amendament. Le trebuie update la ultimul firmware, altfel isi mai pierd setarile de retea.

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 9 = 15