AxxonSoft a lansat noua platforma de monitorizare video Axxon Next 4

0
1495

AxxonSoft ridica nivelul de performanta, fiabilitate, eficienta, functionalitate si accesibilitate a platformelor de monitorizare video prin lansarea noii versiuni  a platformei AxxonNext. Sistemele video Axxon Next sunt infinit scalabile, neexistand restrictii privind numarul de servere, statii client sau camere video. Facand parte din consortiumul ONVIF, noua platforma este compatibila cu peste 6000 de camere IP.

AxxonSoft respecta cererile oricarui tip de proiect, de la proiecte reduse pana la proiecte distribuite. Versiunile demo ale acestei platforme vin in ajutorul clientilor cu bugete restranse oferindu-le o varianta free pentru maxim 16 canale cu functionalitate completa in intrevalul orar 8~16. Prin testarea propriu-zisa, inginerii de sistem pot evalua performantele acestui sistem.

Caracteristici:

 • Compatibilitate camere IP. Politica celor de la Axxon e de a lansa pacth-uri de drivere prin intermediul carora sunt integrate cele mai recente camere IP lansate pe piata. Odata instalat un astfel de patch, softul identifica automat dispozitivul IP si afiseaza capabilitatile acestuia ca, audio bidirectional, intrari si iesiri de alarma.
 • Arhivare video. Noua platforma de monitorizare video ofera noi posibilitati de gestionare a arhivelor video. Utilizatorii pot crea, in functie de necesitati, arhive video de diferite dimensiuni. Fiecare camera din sistem poate fi asignata uneia sau mai multor fisiere de arhivare. Fiecare tip de eveniment poate genera o alarma si implicit sistemul va inregistra. In functie de tipul de alarma, fluxul video va fi redirectionat catre un anumit fisier de arhivare. De exemplu, un fisier de arhivare poate fi utilizat pentru inregistrarea continua la un fps redus, in vreme ce un al doilea poate inregistra evenimentele la un fps ridicat. Fiecarui fisier de arhivare i se poate defini timpul de retentie a inregistrarilor video.
 • Interfata de utilizare moderna. Noua platforma Axxon Next permita integratorilor sa:
  • Creeze layout-uri de camere. Ecranul este astfel utilizat mai eficient prin mixarea si potrivirea camerelor de diferite formate(16:9 sau 4:3) incluzand si camerele fish-eye.
  • Gestionare drepturi de utilizatori. Se pot crea utilizatori si grupuri de utilizatori cu diferite drepturi de acces la elementele sistemului.
  • Cautare facila printre inregistrari cu ajutorul functiei MomentQuest2. Aceasta functie permite utilizatorilor gasirea rapida a inregistrarilor in functie de elemente cheie sau tip de eveniment.
  • Gestionare imediata si eficienta a alarmelor.
  • Creare harti interactive 3D.
  • Urmarirea automata a obiectelor si functie de autozoom.
  • Gestionare sistem de la distanta prin intermediul aplicatilor dedicate pentru sistemele de operare Android si iOS.
 • Compresor de timp. Utilizatorul poate vizualiza o perioada indelungata de inregistari in cateva secunde prin concentarea tutoror obiectelor in miscare din scena. Obiectele si evenimentele capturate in intervale diferite de timp sunt afisate simultan si concentrate intr-o “sinopsa video”.
 time compresor
 Pentru mai multe detalii accesati: www.axxonsoft.com.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 − = 4