Axis video motion detection versiunea 4

0
1259

Axis Video Motion Detection 4 (VMD-4) reprezinta o suita de functii de analiza video incorporata in majoritatea camerelor si encoderelor AXIS (incepand cu versiunea de firmware 6.5). Sistemul de supraveghere devine mai inteligent deoarece acesta poate genera si transmite alerte in conditiile detectiei de miscare generate de obiecte sau indivizi care patrund intr-un perimetru predefinit. Aceste aplicatii au rolul de a reduce capacitatea totala de stocare si banda necesara transmiterii fluxurilor prin eliminarea alarmelor false si procesarii doar a evenimentelor definitorii scenei monitorizate.

Axis VMD-4 prezinta performante in medii cu grade variate de iluminare, fie in aplicatii inchise sau in exterior. A fost special dezvoltat pentru zone caracterizate de un grad redus de trafic ca si coridoare, parcari sau magazine, toate in afara orelor de functionare.

Detectia de miscare in zone multiple

Axis Video Motion Detection 4 genereaza alarme doar daca persoane sau obiecte patrund in zone predefinite. Suita software poate genera alarme chiar si in conditiile detectiei de miscare in mai multe zone predefinite.

 

Profile multiple

Axis Video Motion Detection 4 suporta profile multiple pentru diferite tipuri de configuratii. Spre exemplu, pe timp de zi camera poate avea o configuratie diferita de cea pe timp de noapte. Fiecare profil poate genera alarme proprii specifice acelui tip de profil.

Mai putine alarme false

Suita de analiza video Axis VMD 4 reduce numarul de alarme false printr-o continua analiza a miscarilor din fundalul scenei monitorizate. Sunt ignorate miscari ale arborilor, a animalelor si a farurilor autovehiculelor.

Instalare usoara

Instalarea acestei suite de analiza video este extrem de usoara si simpla. Aplicatia se integreaza cu sistemul de gestionare a alarmelor de la nivelul camerei, sistem care raspunde prin notificari via email, streaming video catre softuri de management video, stocare pe card si activare porturi de iesire.

Sursa: www.axis.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 1 = 6