AXIS Q6128-E Prima camera PTZ IP 4K

0
1055

Prima camera IP PTZ cu o rezolutie de 4K a fost lansata, de Axis Communication. Asa cum ne-au obisnuit incepand cu prima camera IP, urmata de serii de produse si tehnologii de ultima generatie, trendul in sistemele IP de monitorizare este dictat de catre Axis Communication. Special creata pentru performanta, AXIS Q6128-E combina designul premiat cu rezolutia ULTRA HD, de patru ori mai mare fata de FULL HD 1080P. Reprezinta solutia ideala atat pentru aplicatiile interne cat si pentru exterior, camera furnizand imagini extrem de fidele si clare ale scenei monitorizate. La rezolutia 4K, s-a adaugat functii pan-tilt si zoom de viteza ridicata si raspunde cu succes provocarilor generate de medii cu un iluminat redus. Poate fi instalatain aplicatii diverse, pornind de la mall-uri, parcari, stadioane, monitorizare perimetrala sau chiar monitorizare urbana.

Camere PTZ Axis cu tehnologia Axis Sharpdome aisgura acoperirea unor zone vaste, chiar si deasupra liniei orizontului si cu un grad ridicat de detalii chiar si la zoomare. Facand parte din familia Q61, AXIS Q6128-E este prevazut cu un stabilizator electronic de imagine.

“Noua serie de camere PTZ Q61 s-au bucurat de un adevarat succes in primul rand multumita designului inovator, a specificatiilor de ultima generatie, toate combinate cu beneficiile generate de rezolutia 4K”, a declarat Erik Frännlid, Director de Product Management, Axis Communication. Acesta a adaugat, “exista clar o piata pentru camerele PTZ, intrucat acestea produc imagini cu o definitie extraordinara, ceea ce le recomanda pentru o gama ridicata de scenarii, incepand cu zone deschise, intersectii si piete”.

Rapid si usor de instalat, AXIS Q6128-E prezinta fiabilitate in gama de temperatura cuprinsa intre -50°C ~ 50°C, este prevazuta cu functii ca Speed Dry si Automatic Defog ceea ce premite obtinerea unor imagini clare chiar si in conditii de precipitatii sau ceata.

Functii ca detectie de miscare si Advanced Gatekeeper, permit camerei sa detecteze un obiect si sa efectueze zoom-in care a patruns intr-o zona predefinita. Prin intermediul platformei Application Programming Interface, camera poate fi integrata cu succes in aplicatii video inteligente apartinand unor producatori terti.

AXIS Q6128-E cuprinde functii ca:

  • Rezolutie maxima 4K (8 MP) la 25fps
  • Zoom optic 12x cu autofocus
  • Pan rapid si precis de 700° pe secunda pentru urmarirea obiectelor in miscare.
  • Capac transparent, fara distorsiuni.
  • Protectie la praj, jeturi de apa, ploaie, zapada si soare.
  • Rezistenta la impact, IK08
  • Detectie la socuri cu generare automata de alarma pentru prevenire sabotaj si vandalizare.

 

Sursa: www.axis.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


3 + = 5