AXIS Q3709, mai mult decat un dome

0
2095

Noua camera IP de la Axis, Q3709-PVE este un dome fix prevazut cu trei senzori cu rolul de a oferi o imagine ampla si cu un grad ridicat de detalii. Acesti trei senzori produc o perspectiva de 180° a cadrului monitorizat cu o rata de 25 de fps-uri la o rezolutie de 3x 4K sau 20 de fps-uri la 33 de megapixeli. Cele trei lentile sunt focalizate din fabrica, eliminand nevoia de ajustare on-site. Camera poate fi instalata atat in exterior cat si in interior datorita gamei largi de temperaturi la care poate opera, precum si alimentarii PoE+. Printre functiile de alarma se numara clasica detectie de miscare, intalnita la majoritatea camerelor IP, dar si functia de sabotare.

Caracteristici:

  • Perspectiva de 180° .  Cei trei senzori combinati produc o imagine de 180°  sporind astfel vigilenta operatorilor de securitate in zone deschise ca monitorizare de orase, stadioane sau malluri.
  • Trei fluxuri video 4K si 25 fps.
  • Lentile focalizate din fabrica.
  • Usor de instalat, fara costuri. Cu un design inovator camera se imbina perfect cu mediul in care este instalata.
  • Varianta de exterior. Cu un factor de protectie IP66, Axis Q3709-PVE poate fi instalata si in exterior. Se comporta fara probleme in fata vantului, a ploilor directe sau chiar a sabotajului, fiind caracterizata si de un grad de protectie IK10.

 

q3709-pve_1

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 1 = 8