Axis M3045-V – un mini dome ideal pentru aplicatii discrete

0
1967

Axis Communication, leader si creator de trenduri in randul producatorilor de sisteme de supraveghere isi extinde portofoliul de produse cu un nou dome IP compact si de dimensiuni reduse, M3045-V, ideal in instalarii interne unde accentul este pus pe discretie si integrarea in mediul in care este instalata.

Axis M3045-V include un senzor de 1/3″ Progressive Scan CMOS de rezolutie 2 megapixeli, iris fix, o lentila de 2.8mm si un unghi de vizualizare de 106° pe orizontala, respectiv 59° pe verticala.

In ceea ce comportamentul in conditii de iluminat redus, aceasta prezinta perfomante pana la 0.25 lux si un shutter ajustabil intre 1/325000 si 1/5s. Camera poate fi instalata in orice pozitie pe tavan sau perete multumita unui pan de ±177°, tilt ±69° si rotire ±176°.

Rezolutia maxima este 1080p (1920×1080), cu o rata maxima de 25 cadre pe secunda. Imbratiseaza tehnologia de compresie Axis Zipstream, o tehnologie mai eficienta decat H.264, capabila de reducerea benzii si a capacitatii necesare pentru stocarea fluxurilor video. Daca ne raportam la numere, banda si capacitatea totala de stocare este redusa cu pana la 50%, in comparatie cu sistemele clasice, caracterizate de o compresie H.264. Pe langa tehnologia Zipstream, modelul M3045-V este compatibil si cu H.264 (MPEG-4 Part 10/AVC), Main, Baseline si High Profiles, respectiv Motion JPEG.

Utilizatorii pot oscila in plaja de rezolutii cuprinsa intre 320X240 pana la 1920×1080 cu multiple profile in functie de aplicatie, rata de cadre si banda controlabile, VBR/MBR.

In ceea ce privesc setarile de imagine, operatorii de sistem, pot efectua modificari ale compresiei, culorii, luminozitatii, claritatii, contrastului, balans de alb, expunderii, BLC, WDR, imagine si text logo, mirroring, masti private, rotire imagine 0°, 90°, 180°, 270°,incluzand si formatul Coridor.

Imaginile video pot fi procesate si analizate prin intermediul functiilor inteligente ca Axis Video Motion Detection 3, Active tampering alarm, Axis Cross Line Detectioin si Axis Digital Autotracking. Aceste metode inteligente de analiza a imaginii genereaza evenimente, care pot fi uploadate pe servere FTP, STFP, share-rui de retea sau genereaza notificari via email, stocare locala pe suport microSD/microSDHC/microSDXC.

Utilizatorii pot beneficia de un control PTZ digital si vizualizare multi-view a fluxurilor video “afectate” de acest control.

Axis M3045-V este o camera mini dome extrem de compacta cu un diametru de 101mm si o greutate de 170g. Carcasa este din PCV care poate fi vopsit in orice culoare pentru o mai buna integrare in mediul in care aceasta este instalata. Gradul de protectie la intemperii este IP42 si cu o rezistenta la vandalizare IK08.  Functioneaza la temperaturi cu valorile cuprinse intre 0 si 45°C.

Contine o iesire HDMI pentru afisarea locala a imaginilor video. Poate fi parte integrata a unui sistem PVM(Public View Monitor).

Aceasta camera face parte din programul de management video Axis Application Development Partner si Axis Camera Station. De asemenea aceasta include si suport pentru platforma Axis Camera Application si bineinteles ONVIF pentru integrare cu alte sisteme.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 1 = 7