AXIS COMPANION

0
913

Axis Communications, un lider pe piata sistemeleor de supraveghere video ofera specialistior o solutie completa, integrata si extrem de fiabila, linia Axis Companion. Aceasta solutie a aparut datorita ezitarii care exista pe piata din partea detinatorilor de afaceri mici si mijlocii in adoptarea unei solutii IP complete, pornind de la cel mai puternic aspect, cel financiar. Ei bine, cei de la Axis au reusit de gaseasca un compromis tehnologic si financiar prin intermediul unei game de camere, solutii hard si soft de inregistrare si alte componente cheie la un pret competitiv.

Un element important din gama de produse Axis Companion il constituie Axis Companion Recorder, un NVR de 8 canale prevazut cu 8 porturi PoE pentru alimentarea camerelor IP, cee ce permite o instalare facila si reducerea costurilor cu surse si cabluri de alimentare. NVR-ul este prevazut cu un HDD dedicat aplicatiilor de supravegehre video si vine intr-un design fara ventilator. Inregistrarile video pot fi descarcate atat local, prin intermediul unui stick USB sau prin wireless prin retea fiind prevazut cu un access point intern.

Solutia functioneaza impreuna cu software-ul de management video AXIS Companion, cu rol de simplificare a instalarii, compatibil cu smartphone-urile pe care ruleaza sisteme de operare ca Android si iOS. Aceasta facilitate elimina nevoia de utilizare a unui PC sau laptop atat in etapa instalarii cat si utilizatorii. Aplicatia le ofera utilizatorilor posibilitatea accesarii intr-o maniera securizata a inregistrarilor si gestionare de la distanta cu ajutorul telefoanelor mobile.

Camerele IP din cadrul gamei de produse Axis Companion aduc si ele o gama extinsa de facilitati, senzor day&night, leduri IR. Rezolutia maxima este de 2 megapixeli, la care se adauga functii de compensare dinamica a imaginii, WDR, pentru conditii de instalare extrem de solicitante camerei. Optimizarea benzii si a capacitatii totale necesare pentru retentia inregistrarilor este posibila acum prin tehnologia proprietara Axis si catigatoare de premii, Axis Zipstream.

Camerele sunt prevazute cu un slot de memorie microSD care poate fi folosit in combinatie cu cardul microSDXC AXIS Surveillance.

Toate produsele din gama AXIS Companion Line au garantie 3 ani de zile.

Pentru mai multe detalii accesati : https://www.axis.com/companion.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


9 − 4 =