A8105-E noul videointerfon de la Axis

0
2407

Daca in urma cu cateva saptamani AXIS Communication a anuntat parteneriatul cu compania 2N Telecommunication, un specialist ceh in interfoane IP, comunicatoare de lifturi, nu a durat foarte mult timp pana la lansarea noului videointerfon IP AXIS A8105-E.

Cu un design discret si o latime de doar 48mm, AXIS A8105-E simplifica managemtul vizitatorilor si securizeaza accesul in perimetru prin combinatea functionalitatii unei camere IP cu cele ale unui videointerfon. Datorita dimensiunilor reduse acesta poate fi instalat si pe ramele usilor de acces.

Operatorii pot monitoriza zonele de acces in perimetru, comunica direct cu vizitatori si pot asigura accesul in perimetru indiferent de distanta prin intermediul aplicatiei mobile, IP phone sau prin aplicatia Video Management System (VMS). Reprezinta solutia ideala pentru aplicatiile de tip retail, educatie si sisteme de sanatate, dimensiunile reduse facilitand instalarea in zone cu spatiu limitat.

Ola Jönsson, Business Development Manager, a declarat ” AXIS A8105-E reprezinta o camera de supraveghere cu functionalitatile unui videointerfon. Pe langa accesul in perimetru acesta poate fi utilizat si in procesul de monitorizare video. Incidentele care au loc in campul vizual al camerei pot fi inregistrate, iar semnalul audio in combinatie cu functiile de analiza pot alerta operatorii in functie de eveniment. AXIS A8105-E completeaza functiile unui sistem de supraveghere video asigurand in acelasi timp un control al accesului intr-un perimetru.”

Noul videointerfon combina rezolutia fullHD 1080p si WDR-Forensic Capture cu rolul de identificare vizuala chiar si in conditii extrem de solicitante in ceea ce priveste iluminatul puternic, iar vizitatorii pe timp de noapte sunt identificati cu usurinta multumita LED-urilor cu care acesta este prevazut.

O alta functie prelutata din sistemele de supraveghere o reprezinta Axis Digital Corridor Format cu ajutorul careia poate fi ajustat pe verticala campul vizual al videointerfonului. Vizitatorii inalti pot fi identificati cu usurinta chiar si in conditiile instalarii postului la o inaltime mica. Cu o lentila fixa si suport PoE, instalarea acestui videointerfon este extrem de rapida si flexibila pastrand costurile in termeni decenti. Poate fi instalat atat aparent cat si incastrat.

Functiile de anulare a ecoului acustic si de eliminare a zgomotului fac ca vocea interlocutorului sa fie inteligibila indiferent de zgomotul de fond.

Compatibil cu platforma ONVIF si standardul SIP, AXIS A8105-E poate fi integrat in sistemele existente de management video si in sistemele de telefonie Voice over IP(VoIP).

Acest produs va fi disponibil prin canalele autorizate de distribuitori incepand cu semestrul trei al acestui an.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 8 = 15