5 motive pentru a alege o camera 4K SONY

0
1528

Imaginile 4K contin indiscutabil mai multe detalii fata de o imagine Full HD. Cei de la SONY trec in revista 5 motive pentru care gama de camere 4K ar trebui sa reprezinte prima alegere din randul amalgamului de solutii din piata.

De 4 ori  Full HD

Mai multi pixeli, reprezinta mai multe detalii. Camerele 4K Sony pot produce imagini clare de rezolutie 3840×2160, mai exact, peste 8 milioande de pixeli individuali, ceea ce reprezinta de 4 ori rezolutia FullHD. Reprezinta solutia ideala in cazul monitorizarii unor strazi aglomerate, malluri sau linii de productie/asamblare din fabrici. Detalii ca numarul de inmatriculare, o fata dintr-un grup de oameni sau un obiect pot fi captate cu ajutorul camerelor 4K Sony.

Sensibilitate ridicata
Senzorul 1.0 Exmor CMOS prevazut in SNC-VM772R permite captarea luminii intr-un mod mai eficient in comparatie cu alte camere 4K. Practic, inginerii SONY au reusit sa produca imagini in conditii reduse de iluminare similare cele FullHD insa la o rezolutie de 20 megapixeli. SNC-VB770 duce sensibilitatea la un nou nivel. Cu un senzor full frame de 35mm este capabil de a produce imagini color intr-un mediu lipsit de iluminare si cu un nivel redus de zgomot.
Mai putine camere, instalare simplificata
Prin intermediul unei singure camere 4K se poate acoperi o zona de 4 ori mai mare fata de o camera standard HD. O singura camera poate substitui mai multe camere HD, simplificand procesul de instalare si configurare. Numarul redus de camere utilizate va reduce costul total a retelei de supraveghere video.
Integrare inteligenta
Camerele Sony 4K permit definirea mai multor fluxuri video. Un flux video contine o imagine de ansamblu a intregii scene la o rezolutie FullHD. La acesta se pot defini alte 4 fluxuri video cu diferite graduri de zoom pentru monitorizarea in detaliu pana la 4 puncte de interes.
Inteligenta
Camerele SONY nu doar produc imagini clare, acestea sunt si inteligente. Inglobeaza functii ca urmarire inteligenta, detectie de miscare avansata, codare inteligenta, functii care permit captarea unor zone de interes cu un grad ridicat de detalii chiar si la un debit redus a zonelor neinteresante.
 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


1 − = 0