TU STII UNDE ESTE MASINA TA ?

0
2169

Sistemele de monitorizare prin GSM/GPRS/SMS sunt ideale in cazul in care doriti sa aflati starea vehiculului dumneavostra, reprezentand cea mai ieftina si simpla metoda de monitorizare. Dispozitivele de monitorizare, cunoscute si sub numele de GPS Tracker se prezinta ca fiind accesorii, avand diferite forme si dimensiuni. Au acumulator intern, microfon incorporat si diferite functii suplimentare, printre care si functia SOS.

Probabil ca toti ne gandim ca nu putem fi victimele unui furt atat timp cat avem instalata o alarma auto, dar daca totusi din nefericire se intampla? Cu acest dispozitiv, ne putem furniza, prin simpla apelare, coordonatele vehiculului si, folosind o aplicatie web putem localiza masina cu usurinta.

Tu stii unde este masina ta ?

In cazul in care dorim sa aflam un grafic cu locatiile si stationarile, dispozitivul foloseste conexiunea de date pentru a actualiza permanent starea sa, functie ce ne ajuta in intocmirea foilor de parcurs.

Daca dispozitivul detine un microfon incorporat, apeland dispozitivul putem asculta ce se vorbeste in aria lui de acoperire. De asemenea putem folosi functia SOS pentru a furniza coordonatele GPS catre numerele programate. Despre programare putem spune ca este unul dintre cele mai simple dispozitive, acestea se programeaza cu ajutorul unor secvente SMS si va confirma daca inregistrarea este realizata cu succes.

Datorita dimensiunilor sale si consumul redus de energie, putem folosi dispozitivul si pentru a localiza persoane, animale de companie, sau diferite obiecte aflate in deplasare.

Tu stii unde este masina ta ?

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 + = 13