Ce este un keylogger ?

0
3394

Ce este un keylogger ?

Keylogger-ul realizeaza o actiune de urmarire a tastelor apasate de la tastatura, cu scopul de monitorizare si inregistrare a semnalelor trimise de la tastatura, astfel incat pesoana care utilizeaza tastatura nu are cunostiinta ca actiunile sale sunt supravegheate ( „virtual keyboard” sau tastatura virtuala din Windows, preia functiile tastaturii fizice dar nu poate fi monitorizata cu ajutorul unui astfel de program ).

Un instrument excelent atat pentru parintii care doresc sa monitorizeze activitatea copiilor lor pe calculator, cat si pentru cei ce  suspecteaza siguranta afacerii lor (Statisticile arata ca supravegherea disciplineaza angajatii si le imbunatateste productivitatea. Angajatii au performante mai bune cand sunt monitorizati sau numai cand se cred monitorizat ).

Un keylogger nu presupune sa fiti in imediata apropiere pentru a vi se semnala un comportament suspect al copiilor dv. sau al interlocutorilor lor. Un keylogger de tip software poate raporta via e-mail  sau ftp conform unui program definit.

Cand copiii dumneavoastra stau pe chat sau se joaca pe calculator, pot fi abordati sau amenintati de straini. In fisierul video atasat va voi prezenta o scurta descriere a unui Keylogger si a ale facilitatilor oferite de acesta.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


8 − = 4