Vreau un seif!

0
2635

Un seif are rolul de a tine sub protectie diferite lucruri indiferent de valoarea acestora ( bani, bijuterii, documente, medii de stocare etc. ), insa ca sa alegeti cel mai bun seif pentru dumneavoastra trebuie sa studiati mai intai specificatiile tehnice ale acestuia si gradul de securitate oferit de acesta.
Este foarte important, dupa achizitionare ca acesta sa fie instalat conform specificatiilor producatorului pentru a putea oferi gradul de protectie specificat; puteti astfel alege seifuri de diferite dimensiuni si metode de prindere (prindere prin ancorare sau zidire).

Vreau un seif!
Este foarte important sa analizati fiecare produs inainte de achizitionare astfel incat acesta sa poata pastra banii si documentele intacte in caz de incendiu si incuietoarea sa fie cat mai buna. Nu cel mai ieftin seif este si cel mai sigur. Putem alege sa avem incuietori digitale si/sau mecanice ce pot functiona simultan sau individual. De exemplu putem avea inchidere dubla pe seif simplu sau compartimentat la care accesul poate fi restrictionat pe o parte din interiorul seifului (acces la documente, nu si la bani). Fiecare dintre noi se gandeste ca nu poate fi victima unei spargeri insa nu intotdeauna banii sunt cauza, bijuteriile si diferite documente pot fi motivul unei spargeri, apelati cu incredere la distribuitorii specializati. Pentru ca pe multe pagini de internet gasim filmulete asemanatoare celui de mai jos, este necesar sa ne informam cu privire la ce achizitionam.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 8 = 1