Acte necesare pentru inscrierea la cursul de agent paza si ordine

53
8692

Acte necesare pentru inscrierea la cursul de agent paza si ordine:


– buletin de identitate (original si copie)
– certificat de nastere (original si copie)
– certificat de casatorie, daca este cazul (original si copie numai pentru femei)
– diploma de studii, minim scoala generala (original si copie)
– adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medic de familie
– dosar cu sina si folie plastic

Evaluarea cursantilor se face atat pe timpul cursului cat si la final. Evaluarea finala se face in fata unei comisii de examen.

La absolvirea cursului se elibereaza un “Certificat de calificare profesionala” ce confera absolventului dreptul de a profesa aceasta meserie in orice societate de paza de pe teritoriul Romaniei. Pe baza certificatului de calificare, politia elibereaza fiecarui absolvent un atestat.

53 COMENTARII

 1. Buna ziua…!
  Am si io o intrebare daca se poate,Am aproape 18 ani si sunt elev. in ultimul an de profesionala o sa continui liceul tot la zi,iar in vacanta de 3 luni as vrea sa ma angajez ca agent paza si ordine am o diploma de la scoala ca Mecanic Agricol si Forestier.
  Intrebarea mea este:pot sa fac cursuri chiar daca nu am terminat scoala?

 2. Buna ziua,
  Da, puteti sa va inscrieti la cursul de agent de paza, conditia minima fiind scoala generala.
  Bafta!

 3. buna ziua va deranjez si eu cu o intrebare, unde se poate face cursul pentru agenti de paza si cat duresza? va multumesc

 4. Buna ziua,
  Exista cursuri de formare profesionala pentru agent paza si ordine organizate de diferite agenti sau fundatii in fiecare oras important al tarii.Cursurile se fac conform legii 333/2003, se desfasoara pe o perioada de 90 de zile calendaristice insumand un numar de 360 ore.

 5. buna ziua. am o intrebare daca eu sunt din alt oras si locuiesc in bucuresti, as putea sa bag actele in buc si bineinteles pentru a munci tot aici in. si unde se fac inscrierile. va multumesc.

 6. buna ziua va deranjez si eu cu o mica intrebare daca se poate..unde se tin aceste cursuri in judetul arges? in ce oras?

 7. Buna ziua, incercati la firmale de paza si protectie din Pitesti. De obicei firmele de paza si protectie ofera si posibilitatea de formare profesionala, in plus, poate la terminarea cursului va angajeaza chiar ei.

 8. buna ziua am si eu o intrebare cam cat costa aceste cursuri? sau sunt gratis?

 9. Pretul unui curs pentru agent de paza este cuprins intre 200 si 400 de lei, in functie de firma organizatoare. De obicei firmele organizatoare de cursuri de agenti de paza ofera posibilitatea achitarii cursului si in rate.

 10. as vrea sa stiu si eu daca sunt discromat rosu verde pot sa ma anscriu la cursurile de agenti de paza?

 11. buna ziua am si niste nelamuriri am aproape 18 ani fac in ianuarie pe 26 se poate sa ma angajez ca agent de paza si sa fac si cursurile in acelasi timp..sunt din constanta si imi caut de munca si de preferat vreau ca agent de paza dar prin ziare am vazut ca cere atestat etc…si eu vreau sa ma angajez si sa fac si cursurile la firma respectiva si eventual banii pentru cursuri sa fie oprit din salariu…astept raspuns…va multumesc….la revedere!!!

 12. Daca nu am foaie matricola pot urma aceste cursuri?
  Scoala unde am invatat nu-mi poate da ca zic ca le-a ars arhiva.

 13. Buna Ziua .
  Ma numesc Tetean Catalin si sunt din Hunedoara
  am 18 ani, si asi vrea sa fac cursul de agent de paza
  Atestatu il pot plati la primu salariu ?

 14. M-ar interesa unde pot face si eu cursul pentru a obtine atestatul de agent de paza.
  Va Multumesc.

 15. Caut de dimineata pe net o firma care poate sa-mi de atesetat de paza, dumneavoastra aveti firma de atestare in pitesti?

 16. Buna ziua,
  Ma numesc Calin Adrian Alexandru,casatorit,am 36 ani locuiesc in loc.Hunedoara/Jud.Hunedoara ,absolvent cu diploma de bacalaureat /liceu ,satisfacut stagiul militar ,apt medical clinic/psihic ,as dori sa urmez cursul de agent de paza si ordine ,va rog fiti amabili sa-mi dati relatii mai amanuntite depre acest curs,unde trebuie sa ma prezint pentru a ma inscrie ,persoana de contact,locatia unde se desfasoara,perioada cursului,costul acestuia,eventual alte criterii de selectare /desfasuare a cursului exista proba fizica ,bareme la inscrierea la curs,in cazul in care cursul nu se desfasoara in loc. Hunedoara exista posibilitatea ca pe perioada cursului sa se ofere cazare etc.

  Va multumesc anticipat ,
  Va doresc o zi deosedbita
  Calin Adrian Alexandru

 17. Buna ziua as dori sa stiu si eu daca aceste cursuri sunt facute de AJOFM?

 18. Buna ziua am si eu o intrebare, daca eu am lucrat in cadrul armatei ca soldat voluntar timp de 4 ani imi mai trebuie atestat de paza? multumim…

 19. Buna ziua, m-ar intersa sa fac si eu scoala pt atestat. Unde se face? Sunt din Sibiu.

 20. Buna ziua eu am o mica sau mare problema, adica eu am certificatul ptr ag paza, il am de sase ani insa eu am doar sase clase imi pot lua atestatul.Va multumewsc anticipat!

 21. Buna ziua ,
  Daca am 120 kg , ma pot inscrie la cursurile de Agent de paza si securitate?
  Dati-mi,va rog o adresa a unei fundatii care organizeaza asemenea cursuri , la BRASOV !
  Cu respect , Petru Leah

 22. Buna ziua,

  Am 43 de ani, pana la ce varsta se poate face cursul de agent paza si ordine?

 23. buna ziua as vrea sa stiu daca se poate face cursul daca esti fata si daca se poate face in timp ce lucrezi

 24. buna ziua atestatul de agent de paza tradus si legalizat este recunoscut si in afara tarii? multumesc

 25. Buna ziua, in urma cu mai multi ani am absolvit Scoala de Subofiteri de Politie Slatina si am lucrat o perioada in cadrul IPJ Sibiu ca agent ordine publica. In aceste conditii pot sa ma angajez direct ca agent de paza, la o firma de paza sau am nevoi de atestat de paza. Va multumesc.

 26. buna ziua, vreau sa stiu daca pot obtine atestatul de paznic la varsta de 56 de ani si daca am sansa de angajare. multumesc anticipat.

 27. Buna ziua. Atestatul se poate obtine la orice varsta, dupa cum stiti mai toate marile companii de paza si protectie, lucreaza cu personal de paza mai mult in varsta decat tanar. O zi buna

 28. mias dori daca puteti sa imi dati si mie raspuns pe mail.am executat o pedeapsa am terminat in 2001 si mias dori sa lucrez in paza pot face scoala?deoarece au trecut 12 ani si totul a fost pe baza unei altercati in familie.va multumesc

 29. buna ziua as dori sa stiu daca pot sa fac cursu de agent paza daca am 5 clase [26 ani]astept raspuns va multumesc

 30. am diploma de detectiv, mai imi trebuie atestat de paza daca da de unde iau.adrian Dambovita

 31. Buna ziua as vrea sa stiu daca ma inscriu la cursuri pentru a obtine atestatul, in periuada ce merg cursurile pot sa ma angajezi ca agent de paza. Si cit costa cursurile. Multumesc anticipat astept raspuns.

 32. buna ziua. daca am antecedente penale pot face cursu de paza? si ma pot angaja ca paznic? am facut trafic de droguri de aceea am antecedente…

 33. Salutare!M-am inscris la firma de agenti de paza Euroguard din Pitesti,imi puteti spune cum imi pot planifica orele de curs decat ori pe saptamana ma pot duce aceste cursuri.Are ceva daca ma duc 2 zile pe saptamana si o zi sau doua sa stau acasa pana terminarea cursului si intrarea in examen??
  Va rog a-mi lasa e-mail pe adresa aceasta de mai jos:
  Marian_Fota1984_Bucuresti@yahoo.com

 34. duna ziu am si yo o intre bare daca se pote.
  daca absolbi atestatu puteti lucra si in strainatate ?

 35. as dorii sa fac atestat pentru transport valori detin permis auto B,C,E din 1985 ce criterii sau ce cerinte trebuie indeplinite pentru asemenea curs ?

 36. Buna ziua,
  intrebarea mea poate vi se pare deplasata insa as dori sa va intreb daca si femeile pot lua parte la aceste cursuri si daca aceste cursuri sunt acreditate si in Uniunea Europeana
  Astept raspunsul d-voastra
  Va multumesc.

 37. BUNA,AM SI EU UN FRATE DE 23 DE ANI NU A TERMINAT SCOALA GIMNAZIALA.IN 2013 SA INSCRIS IN PROGRAMUL A 2 SANSA SE EFECTUEAZA 2 ANI IN 1 VREAU SA STIU DACA DOCUMENTEAZA CA ACUM URMEAZA SCOALA POATE FACE CURSUL SAT DE CALIFICARE? MULTUMESC ASTEPT RASPUNS URGENT!!!

 38. Buna ziua,as vrea sa stiu daca se fac aceste cursuri si in dorohoi sau botosani si la ce agentie?va multumesc

 39. Buna ziua. am sa incerc sa raspund tuturor, la intrebarile legate de cursurile ptr agenti de securitate.In primul rand criteriile ptr a face cursul, sunt :
  Cursantul trebuie sa aiba min 18 ani, varsta maxima nu exista. Cazierul trebuie sa fie curat, cei care au avut probleme, trebuie sa mearga la servciul de caziere, si de acolo sunt indrumati spre tribunal, sa faca o cerere de reabilitare. Nu conteaza greutatea, sexul. pentru cei care nu stiu daca in localitatea lor se face cursul, sau pentru orice alte intrebari va rog sa ma sunati 0757281397. Manasii Roxana – administrator la SC MNS MULTICOMPANY SRL

LĂSAȚI UN MESAJ


4 + = 8