CATALOGUL FIRMELOR DE SECURITATE DIN ROMANIA

IT VEST

IT VEST
IT VEST
Cine suntem
Suntem o firmă infintata in 2007, prestatoare de servicii în domeniile IT & C, supraveghere video timisoara si alarme antiefractie.
Specialiştii noştri au o vastă experienţă în domeniu, asta ne permite să oferim servicii profesionale, competitive.
Ce dorim
Să oferim calitate si promtitudine prin serviciile prestate: Instalare si devirusare Sisteme de Operare, Intervetii hardware si software, service calculatoare,supraveghere video,sisteme de alarma antiefractie
Ce putem
Putem garanta calitatea si termenele serviciilor contractate.
Avem disponibilitatea de a ne adapta oferta de servicii cerințelor beneficiarului conform nevoilor sale, oferind gama completa sau numai o parte din acestea.
Efectuam servicii on-site sau de la distanta.
Viziunea noastră
Astazi tehnologia evoluează într-un ritm covarşitor. Asimilarea şi aplicarea noilor tehnologii necesită efort de timp. Uneori investiţia in supercalificare nu are timp sa produca efecte deoarece progresul tehnic o poate perima/scoate din uz rapid.
Eficienta este obtinută acum in parteneriat deoarece complexitatea afacerii nu mai permite performarea uniforma in toate componentele sale.
Soluţia la acest impas generat de progresul accelerat este externalizarea categoriilor de servicii ce implica tehnologiile avansate si concentrarea doar pe integrarea acestora in crearea plus-valorii.
Misiunea noastra
Intentia noastra este sa ajutam la aplicarea si folosirea tehnologiei informatiei imediat, adecvat si eficient in toate domeniile.
Incercam sa construim parteneriate pe un fond de incredere si pe principii de reciprocitate.
Principalul scop este reducerea consumului de resurse umane, energetice si materiale in procesele economice, protejarea resurselor naturale şi mediului, pastrarea echilibrelor in natură.
Timis
Timisoara
Bv. Sudului, nr. 23
0768555005
contact@itvest.ro
http://itvest.ro/