CATALOGUL FIRMELOR DE SECURITATE DIN ROMANIA

Scoala de Detectivi Particulari “Confident”

Scoala de Detectivi Particulari “Confident”
Curs Detectiv Particular

CURS DE SPECIALIZARE
pentru ocupatia “DETECTIV PARTICULAR”
- Cod COR 335504 (fost 345004) –

Autorizatie Confident

S.D.D.P. “CONFIDENT”, este reautorizata ca furnizor de formare profesionala prin Decizia nr. 7274 din 04.08.2011, eliberata de CNFPA-Autoritatea Nationala pentru Calificari, sub autoritatea Ministerului Muncii si a Ministerului Educatiei, sa organizeze si sa desfasoare cursuri de specializare pentru ocupatia DETECTIV PARTICULAR.

Precizare: privitoare la programul de specializare pentru ocupatia Detectiv Particular
Mentionam ca aceste cursuri se adreseaza persoanelor-candidat la examenul de atestare in profesie, persoane care indeplinesc conditiile necesare si obligatorii, impuse de Legea nr. 329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, prin art. 5 si art. 6, respectiv:
”Art. 5. – Poate dobandi calitatea de detectiv particular persoana care indeplineste urmatoarele conditii:
…………………
b) poseda cel putin studii medii si este absolventa a unei scoli postliceale de detectivi sau a indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice sau sigurantei nationale ori este absolventa a unei institutii de invaţamant superior;
…………………”,
”Art. 6. – Pentru sustinerea examenului de atestare a calitatii de detectiv particular, cei interesati trebuie sa depuna la inspectoratele de politie judetene sau, dupa caz, la Directia generala de politie a municipiului Bucuresti, urmatoarele acte:
………………..
d) actul de studii, copie legalizata;
e) actul de absolvire a unui curs de specialitate, in copie legalizata;
…………………”
CONTRACTUL de formare profesionala, incheiat cu fiecare cursant prevede in mod expres:
”Obiectul contractului il constituie prestarea de catre furnizor a serviciului de formare profesionala, pentru ocupatia de DETECTIV PARTICULAR, printr-un curs de specialitate/specializare, ce raspunde Art. 6 lit. e) din Legea 329/2003. Aceste cursuri nu sunt echivalente unei scoli postliceale de detectivi, la care face referire Art. 5 lit. b) din Legea 329/2003.
…………. Prezentul contract reprezinta acordul de vointa al partilor.”

Nota: Aceste cursuri pot fi urmate de persoane care au absolvit o institutie de invatamant superior, de fosti lucratori in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice sau sigurantei nationale, si care nu detin cunostinte teoretice si deprinderi practice specifice acestei ocupatii ca urmare a activitatii profesionale anterioare, sau de studenti (in ani terminali). Din nefericire, persoanele cu studii medii, desi pot urma cursurile noastre, nu pot obtine deocamdata si atestatul de detectiv particular, pentru ca legislatia actuala nu permite acest lucru.

Durata cursului: 3 luni
a) pregatire teoretica: 100 ore (Luni – Vineri: 16.00 – 20.00) – prima luna
b) pregatire practica: 225 ore (program flexibil) – luna 2 si 3.

Pretul cursului: 1.500 lei (+ 100 lei taxa de inscriere)

Locul de desfasurare:
a) pentru pregatirea teoretica
CENTRUL INCUBATOR DE AFACERI-CIAf, BUCURESTI, Sector 4, Sos.Oltenitei, Nr.225A
b) pentru pregatirea practica
BIROUL DE DETECTIVI PARTICULARI “CONFIDENT”, Bucuresti.

Informatii suplimentare gasiti pe: www.scoaladedetectivi.ro www.detectiviparticulari.info si la Tf. 021.332.05.04; 0722.399.302, 0751.399.302.
Bucuresti
Bucuresti
Sos. Oltenitei 225A
0722399302
office@scoaladedetectivi.ro