OPTEX participa la Ziua Securitatii Private din Romania

0
1697

Bucuresti, 8 Noiembrie 2017 – Optex, lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, va participa pe 10 noiembrie la Ziua Securitatii Private din Romania, un eveniment aflat la a doua editie, fiind dedicat industriei de securitate care activeaza in domeniul privat. Evenimentul va prilejui conferinta „Calitatea in Serviciile de Securitate Privata – o Problema de Interes Public”, in cadrul careia reprezentatii OPTEX vor sustine prezentare in cadrul panelului ”Tendinte inovatoare in tehnica de securitate”.

In seara Zilei Securitatii Private, de la ora 19, va avea loc gala de decernare a premiilor OSPA la JW Marriott Grand Hotel, Sala Constanta. Trofeele pentru Excelenta Profesionala OSPA recunosc si recompenseaza companii si profesionisti care activeaza in sectorul securitatii private.

”Am urmarit sa aducem in Romania Programul International OSPA de recunoastere profesionala a industriei de securitate pentru ca in tara noastra exista profesionisti si proiecte deosebite care aduc piata romaneasca de securitate la nivel international. Nu intamplator suntem campioni la cybersecurity, nu intamplator copiii nostri fac performanta in domeniul ciberneticii. Rolul OSPA este exact de a recunoaste capacitatea industriei noastre de a implementa proiecte la nivel inalt de calitate, avand alaturi de noi lideri din industrie asa cum este compania japoneza OPTEX, lider global in produse si solutii de detectie efractie”, a declarat Gabriel Badea, presedintele Federatiei de Servicii in Securitate, organizator OSPA in Romania.

Trofeele OSPA sunt concepute ca un sistem de apreciere independent si cuprinzator care sa ofere celor care exceleaza in domeniul lor o oportunitate ca performanta sa le fie recunoscuta si celebrata.

”Aflate la a doua editie, Ziua Securitatii Private si, indeosebi, Gala OSPA reprezinta evenimente de marca in Romania. In ultimii ani, OPTEX si-a dezvoltat tot mai mult activitatea in tara, lansand si certificand noi canale de parteneri, precum si colaborand cu parteneri de tehnologie care ofera sisteme de detectie si solutii integrate de securitate. Urmarim sa sustinem la eveniment activitatile industriei, prin expunerea conceptului OPTEX de detectie „multi layer”, a celor mai noi produse OPTEX si prin captarea atentiei managerilor si specialistilor in securitate”, a declarat Dragos Enea, reprezentantul OPTEX pentru Romania si Bulgaria.

Programul OSPA este organizat in colaborare cu asociatii profesionale ale industriei securitatii private din mai multe tari. In cadrul editiei din acest an se vor acorda sase categorii de premii, printre care: Manageri si Directori de Securitate (in house), Instalatori/ Integratori Sisteme de Securitate, Agenti de Securitate, Consultanti de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizica), Programe de CYBERSECURITY si Premiul pentru Intreaga Cariera dedicata Securitatii Private. Trofeul OSPA la categoria Manageri si Directori de Securitate va fi inmanat de catre reprezentantul companiei OPTEX.

Despre Federatia Serviciilor de Securitate si Ziua Securitatii Private

Federatia Serviciilor de Securitate este organizatia reprezentativa din domeniul securitatii private care s-a constituit prin acordul de vointa al Patronatului Serviciilor de Securitate, Asociatiei Romane a Industriei de Securitate si Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate. Federatia organizeaza din 2016 evenimentul Ziua Securitatii Private care include premiile ”The OSPA Romania”. Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la Trofeele OSPA Romania (juriu, categoriile de premiere, inscrieri etc.) puteti afla de pe site-ul https://ro.theospas.com/

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 − = 2